Fatih İlkokulu

Telefon : (0)368 613 1740
WEB https://ayancikfatihio.meb.k12.tr
Adres : Yalı Mahallesi Cemil Yıldız Caddesi No11 Fatih İlkokulu Müdürlüğü Ayancık/SİNOP
VİZYON : Fatih İlkokulu; Çevresel alanda kendisinden istifade edilen, başka okul ve kurumlara gerekli idari ve teknik yardımları sağlayan okul olmak gibi bir vizyona sahiptir. Fatih İlkokulu, sadece çevrenin saygın bir okulu olmakla yetinmeyip misyonu gereği görevlerini yaparken Türkiye’nin sayılı okullarından biri olmayı kendisine hedef olarak belirlemiştir.
MİSYON : HER ZAMAN EN İYİ OLMAKTIR. Veliler,öğrenciler ve çalışanların memnuniyetini sağlamak, her zaman tercih edilmek, çevresine duyarlı olmak BİZİM İÇİN EN İYİ OLMAKTIR.
BAŞARILAR : 2012 KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ 2012 ŞİİR OKUMA İL BİRİNCİLİĞİ

Saatler : 08:30 - 15:05 12:00 - 13:30 (Öğle Arası)
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Yalı Mahallesi Cemil Yıldız Caddesi No:11 Ayancık/SİNOP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri : Öğrenci:385 Öğretmen:34
Sportif Etkinlikler : Yakan Top Labut Devirme Halat Çekme Zeka Oyunları Satranç
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Temel Eğitim Okullarında Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi eTwinning Projeleri